Incident u Podgorici

Navijači "Lovćena" napali Andriju Mandića

  • 31.05.2019. 08:51

Lider Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je Srni da su njega i njegovog vozača Mihaila Čađenovića u Podgorici napali navijači cetinjskog Fudbalskog kluba "Lovćen".

Mandić je rekao da je stotinjak navijača cetinjskog kluba sinoć u Podgorici uoči finalne utakmice Kupa Crne Gore, između klubova "Budućnost" i "Lovćen", bilo veoma neprijateljski raspoloženo prema njima, da su ih vrijeđali, gađali, udarali po automobilu, pljuvali i psovali. 

On je dodao da slučaj nije prijavio policiji, te poručio da će ljudi koji ga budu pratili ubuduće biti naoružani. 

Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti spriječili su sinoć teži incident u centru Podgorice, kada je grupa navijača koja se kretala ka stadionu, krenula da se obračuna sa vozačem vozila koje im je presjeklo put, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore nakon incidenta. 

U saopštenju se navodi se da su se navijači Fudbalskog kluba "Lovćen" uputili sa Cetinja ka Podgorici, uoči utakmice na Stadionu "Pod Goricom", i to u koloni u kojoj je bilo četrdesetak vozila. 

Iz policije navode da su navijači imali obilježja FK "Lovćen".

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина