Sudar Torcide i Armade

Navijači Hajduka i Rijeke se potukli u centru grada

  • Izvor: Index.hr
  • 12.09.2021.16:01

Na ulicama Rijeke došlo je do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka. Naime, dio Torcide krenuo je na današnju utakmicu splitskog kluba u Pulu i zaustavio se u Rijeci. Oko 30-ak Torcidaša ubrzo je napadnuto od pripadnika Armade, navijača Rijeke.

Usukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i povrijeđenih navijača. Cesta je nakon tučnjave bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića. Vidjeli su se i tragovi krvi, piše Index.

– Kriminalistička istraga je u toku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih grupa. Radi se o tučnjavi više ljudi, a tačne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imaćemo tokom dana – objavila je policija i navela da je do sukoba došlo između 8.30 i 9 sati u Krešimirovoj, u centru grada.

U posljednjih nekoliko godina Armada i Torcida su imale niz sukoba na ulicama hrvatskih gradova. Jedna od najvećih tučnjava dogodila se prije pet godina. Tada je Armada upala u Split i bila napadnuta u trajektnoj luci od velike grupe Torcidaša.

Inače, utakmica Istre i Hajduka igra se od 17 sati, a Rijeka je jučer s 2:1 slavila protiv Slavena.

Tagovi: