Igor Nađ

Monstrum iz Zagreba najavio krvavi pir u razgovoru sa prijateljem

  • 02.08.2019. 16:52

Stravičan zločin u kojoj je ubijeno šestoro ljudi u zagrebačkom naselju Kajzerice potresao je balkansku javnost. Kako saznaje Slobodna Dalmacija od izvora koji je želio da ostane anoniman, 36-godišnji Igor Nađ je još juče bliskom prijatelju dao nagovještaje da će nešto da uradi.

Sve se odigralo u jednom kafiću na zagrebačkom Vrbiku gdje je Nađ došao oko 9 sati, a kad je odlazio, bilo je već oko 14 časova.

"Vidio sam ga kako ispija nekoliko pelinkovaca. Sjedio je u društvu nekog prijatelja odmah pored mene. U jednom trenuku sam čuo kako mu govori: "Ovo je posljednji put da me vidiš"", rekao je izvor Slobodne Dalmacije.

Da li ga je prijatelj shvatio ozbiljno ili je samo prešao ovih teških riječi, sada se može samo nagađati. Novinari pomenutog portala kontaktirali su i pomenuti ugostiteljski objekt, ali niko nije odgovarao na telefonske pozive.

Podsjetimo, Vukovarac Igor Nađ je sinoć nešto pre 21 i 30 hladnokrvno ubio šest osoba da bi u ranim jutarnjim satima na području Brezovice počinio samoubistvo.

Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete.

Kao zasada nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, pošto je među ubijenima i njegova djevojka Maja, dok je njihova dvomjesečna beba preživjela ovaj strašni masakr, piše Slobodna Dalmacija.

Тагови:
  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)