Obrt u istrazi

Mladić u Lici brutalno zatukao oca u snu, a onda pokušao sve sakriti

  • Извор: Индекс
  • 09.07.2021. 16:03

U porodičnoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji Nikola Vukadinović je juče u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu, saopštilo je karlovačko državno tužilaštvo.

Za ubistvo je osumnjičen njegov 20-godišnji sin Igor, koji je danas priveden na Županijski sud u Karlovcu na ispitivanje.

Podsjetimo, juče je objavljeno kako je u kući u Rapainom Klancu pronađeno tijelo muškarca. Ubrzo je utvrđeno da se radi o 52-godišnjem Nikoli Vukadinoviću, vlasniku OPG-a. Kako su objavili policija iz Otočca i karlovačko Županijsko državno tužilaštvo, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim oruđem te je nedvosmisleno da je 52-godišnjak preminuo nasilnom smrću.

Sin tvrdio da je čuo udarac pa pronašao tijelo oca

Ubijeni Vukadinović je u Rapainom Klancu živio s 20-godišnjim sinom i desetogodišnjom kćeri, a ima još jednu odraslu kćer.

20-godišnji sin Igor tvrdio je da su ga probudili udarci i buka pa je ustao i otišao vidjeti što se događa, kada je zatekao mrtvog oca. 

Ali potom je došlo do preokreta. Mladića je policija osumnjičila za ubistvo oca

Kako nezvanično Index saznaje, mladić se u policiji branio ćutanjem. U razgovoru s policijom rekao je, nezvanično saznaju, da se sve dogodilo nakon svađe oko automobila koja je kulminirala. Ali, prema njihovim informacijama, istragom je utvrđeno da je mladić ubio oca u snu na posebno okrutan način.

Nakon toga je sve pokušao sakriti.

Nezvnaično Index piše i da je ubijeni otac imao jednu prijavu za nasilje u porodici od prije pet godina i to prema supruzi koja je prije par godina otišla u Njemačku. 

Тагови: