Lider Prave Crne Gore

Milačić: Bošković i treba da vrati Orden Svetog Save

  • 22.02.2020. 17:25

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da crnogorski ministar odbrane Predrag Bošković i treba da vrati Orden Svetog Save Srpskoj pravoslavnoj crkvi /SPC/, jer je otjelotvorenje svega onog protiv čega se Sveti Sava u sebi i van sebe borio.

"Imate oko dvije hiljade vojnika kojima branite da budu Božiji, ali im ne branite da pucaju po drugim kontinentima, da ubijaju i druge i sebe da bi ste vi, u komotnom petom ministarskom kabinetu, primali blagoslov vašeg predsjednika, njegove pohvale, da biste brojali od njega dobijeno ordenje zla", rekao je Milačić.

Milačić je napomenuo da je crnogorski ministar odbrane "vojnik bez ratišta", koji ima vojsku brojnosti osrednjeg crnogorskog sela.

"I da odu iz litija od dvjesto hiljada nas, njihovo odsustvo se neće osjetiti. A oni neće otići. Sve više odlaze od vas ministre, i to dušom i srcem", rekao je Milačić.

Lider Prave Crne Gore je podsjetio da je prije nekoliko dana na litijama na sjeveru šetao i pričao sa jednim vojnikom, koji bi život dao za ljude u litijama, a ne za Boškovića.

"To nije vojnik vaše vojske, iako ga vi plaćate, to je vojnik Hristove vojske. Taj mladić zaslužuje Orden Svetog Save, a ne vi", poručio je Milačić komentarišući izjavu Boškovića da će "sa zadovoljstvom vratiti Orden Svetog Save".

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.