Motiv nije poznat

Metalnom stolicom tukao muškarca po glavi na terasi kafića

  • 25.02.2019. 19:32

Na riječkom Korzu u ponedjeljak prijepodne napadnut je muškarac koji je sjedio na terasi kafića te je pritom udaren metalnom stolicom u glavu.

Po izjavama očevidaca, mlađi muškarac prišao je 36-godišnjaku te ga nakon nekoliko sekundi razgovora počeo udarati, a na kraju mu je slomio i stolicu na glavi, piše "Novi list", koji je objavio i fotografije povrijeđenog muškarca.

U pomoć napadnutom muškarcu kojem je iz glave potekla krv priskočili su prolaznici i konobari, dok je napadač odmah pobjegao.

Na mjesto događaja brzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja ga je odvela u bolnicu. Kriminalističko istraživanje traje i još nije poznat motiv napada. 

Primorsko-goranska Policijska uprava saopštila je kasnije da su u remećenju javnog reda i mira učestvovala dvojica muškaraca. 

"Prema dosad utvrđenim informacijama u 10.40 na Korzu, ispred ugostiteljskog objekta došlo je do narušavanja javnoga reda i mira u kojem su sudjelovale dvije muške osobe. Priveden je 31-godišnji hrvatski državljanin te je u tijeku kriminalističko istraživanje s obzirom da ga se sumnjiči da je 36-godišnjeg muškarca udario metalnim predmetom te mu time zadao tjelesne ozljede. 36-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka gdje će mu se ustanoviti težina ozljeda", saopštili su iz PU primorsko-goranske.

(Novi list)

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.