Crna Gora

Mandić uz slike Petra Petrovića Njegoša: Ako krenete na Crkvu, mi ćemo na vaše

  • 20.12.2019. 20:15

Poslanik Demokratskog fronta u Crnoj Gori, Andrija Mandić i njegova poslanička grupa iznijeli su danas u skupštinsku salu slike Petra Petrovića Njegoša i poručili da ukoliko Crna Gora nastavi putem kojim ide da će se strašne stvari desiti po nju.

Na sjednici se raspravljalo o izmjenama i dopunama Zakona o državnim praznicima gdje su poslanici DF-a istakli važnost i veličinu Petra Petrovića Njegoša i zatražili da 13. novembar bude njegov praznik.

Mandić je iskoristio priliku da pomene velika srpska imena od Andrića preko Matije Bećkovića, pa do vladike Amfilohija koji su se divili velikom Petru Petroviću Njegošu jer on je zapravo najveći gorostas u srpskom narodu.

"Vežano za ovaj Zakon koji vi predlažete da se otme i ukine Njegoševa crkva, mi nasljednici te njegoševske Crne Gore vas pozivamo braćo, da ne idete tim putem", rekao je Mandić i poručio da ne idu tim putem jer će se desiti strašne stvari u Crnoj Gori.

Tada se obratio katolicima i muslimanima u skupštinskoj sali i poručio im da se ne miješaju u pitanja Crnogoraca i Srba, i pitanje crkve jer će se strašne stvari desiti u Crnoj Gori.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина