Ljekar iz Bara zaražen virusom korona, trenutno 82 inficirano

  • 27.03.2020. 21:29

U Crnoj Gori virusom korona su inficirane 82 osobe, među kojima je i jedan ljekar iz Bara, saopšteno je večeras iz Instituta za javno zdravlje.

"Upravo je završena još jedna grupa analiza. Danas je ukupno testirano 75 osoba, a pozitivan nalaz bio je kod 13. Nakon posljednje objave u 18.00 časova pozitivan nalaz bio je kod ljekara iz Bara, kao i dvije pacijentkinje kod kojih za sada ne postoji epidemiološka međusobna povezanost", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je pozitivna i grupa oboljelih za koje postoji jasna epidemiološka povezanost sa ranijim slučajevima.

"Grupi ljekara i medicinskih radnika Opšte bolnice u Baru određena je mjera kućne izolacije jer su bili u kontaktu sa osobama inficiranim virusom korona. Građani ne treba da brinu, Urgentni centar i OB Bar nastavljaju da rade u punom kapacitetu", ističe se u saopštenju.

Pod zdravstvenim nadzorom je 6.278 osoba u Crnoj Gori.

Od virusa korona je preminuo jedan muškarac iz Herceg Novog.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина