Istra

Led zatrpao Hrvatsku

  • 07.07.2019. 17:56

Gorski kotar i Istru danas je zahvatilo jako navrijeme praćeno ledom, koji je Fužine zatrpao, a bilo ga je i na auto-putu Zagreb-Rijeka gdje su se vozači zaustavljali ispod nadvožnjaka.

Meteorološki portal "Istramet" objavio je na "Fejsbuku" snimak nevermena koji je zahvatio Gorski kotar, gdje je područje Fužina zatrpao grad. 

Oluja je zahvatila Kvarner, a potom i Rijeku gdje je padao grad. Sitnijeg leda bilo je u Krapinskim Toplicama, Klanjcu, Tuheljskim Toplicama, Tuhlju, Donjoj i Gornjoj Stubici, Lugu Zabočkom... 

Veći led padao je u Klokovcu, Čretu u Krapinskim Toplicama, u Budinščini, Maloj Erpenji, Hršak Bregu, Benkovom u Pregradi, okolini Krapine... 

Meteoalarm je danas za Hrvatsku izdao narandžasto upozorenje zbog nevremena. 

Narančasti meteoalarm na snazi je za osječku, zagrebačku, karlovačku, riječku i gospićku regiju. 

Evropski centar za predviđanje oluja zbog jakog vjetra koji može nanijeti štetu, te jakog grada i obilnih padavina izdao je najjači, treći stepen upozorenja. 

Treći stepen upozorenja izdat je za kopnenu Hrvatsku i Istru, dok je za Dalmacija izdat drugi zbog jakog grada i jakih udara vjetra.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.