Krivokapić-Palmer: Podrška na putu u EU i ispunjavanju NATO obaveza

  • 14.12.2020. 21:04

SAD ostaju partner Crne Gore na zacrtanom evroatlantskom putu i ispunjavanju obaveza u NATO-u, poručio je zamjenik pomoćnika američkog državnog sekretara za evropske i evroazijske poslove Metju Palmer na onlajn sastanku sa crnogorskim premijerom Zdravkom Krivokapićem.

Palmer je izrazio punu podršku naporima koje Crna Gora čini u evropskim integracijama, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

Na sastanku je još jednom potvrđeno da je spoljnopolitičko opredjeljenje Crne Gore jasno definisano Sporazumom koji su predstavnici tri pobjedničke koalicije potpisali, te da nema promjene spoljnopolitičkog kursa države.

Krivokapić je istakao prioritete nove Vlade, sa posebnim osvrtom na borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, uspostavljanje vladavine prava, slobodu medija i rasvjetljavanje napada na novinare, kao i borbu protiv kovida 19 i ekonomsku stabilnost zemlje.

On je naveo da je zadovoljan susretom sa Palmerom, kojeg je pozvao da posjeti Crnu Goru.

Sa Palmerom su razgovarali i crnogorski ministar odbrane Olivera Injac i i ministar inostranih poslova Đorđe Radulović, koji su potvrdili nastavak dobrih odnosa Podgorice i Vašingtona na polju odbrane i spoljnopolitičkom planu.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.