Izgubio kontrolu nad autom

Krenuo po ženu i bebu na aerodrom pa poginuo u stravičnoj nesreći VIDEO

  • 20.08.2018. 11:41

Beograđanin Vuk Dragović (44), koji je poginuo u trostrukom sudaru na Istarskom ipsilonu išao je po ženu i bebu na aerodrom u Puli.

On je bio na odmoru u Puli, a ostatak porodice trebalo je da mu se pridruži u popodnevnim satima. Majka je sa bebom u Pulu trebalo da dođe letom iz Beograda.

Beograđanin je iz još neutvrđenih razloga skrenuo u lijevu stranu, udario u kamion varaždinskih registracija koji je išao iz suprotnog smjera, odbio se i udario u automobil s registarskim oznakama BiH.

Source: Strašna nesreća na Istraskom ipsilonu by indexpromocija

Na mjestu nesreće bio je stravičan prizor. Iz potpuno slupanog "audija" izletio je motor, a vatrogasci su rezali lim kako bi došli do poginulog. U vozilu je bilo i dječja sjedište, ali je vozač bio sam u trenutku vožnje.

Dragović je bio vlasnik i direktor firme "Wing" koja se bavi proizvodnjom dijelova za avione i letjeleice. Kompaniju je osnovao njegov otac, pokojni profesor Tomislav Dragović, koji je bio dugogodišnji šef Katedre za vazduhoplovstvo na Mašinskom fakutetu u Beogradu.

Svjedoci kažu da trenutak koji su ugledali, nikad u životu nisu vidjeli.

"To je doslovno bila sekunda. Audi je išao iz smjera Rijeke prema Puli i u jednom trenutku je prešao na moju stranu. Instinktivno sam pokušao da se sklonim u stranu, ali je nažalost sudar bio neizbježan. Udario me s lijeve strane i eto kako je sve tragično završilo. Povrijeđena mi je glava, ali je hitna jako brzo došla, te sam zbrinut u riječkoj bolnici. Dobro sam. Svaka čast ljekarima i cijeloj ekipi hitne pomoći, za sve imam samo riječi hvale - ispričao je šokirani vozač kamiona koji je učestvovao u nesreći.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.