Vlasnik i direktor crnogorske "Atlas banke" i "Invest banke Montenegro"

Ko to tajno prati u Londonu aktivnosti Duška Kneževića?

  • 18.01.2019. 14:56

Tragom vijesti nedavno objavljenih u BiH, po kojima izvjesna lica tajno prate i opserviraju kretanje predsjednika Atlas grupe Duška Keneževića, posredstvom izvora bliskih Kneževiću, došli smo do ekskluzivnih saznanja da je crnogorski biznismen od strane nepoznatih lica prvo lociran u ekskluzivnom Londonskom hotelu "Westbury London", koji se nalazi u četvrti Earl's Court, na samo 150 metara od čuvenog Cromwell Road-a, pišu mediji.

Postavlja se pitanje kome je sada u interesu da tajno prati i opservira Kneževićeve aktivnosti u Londonu, ko ima resurse za takve aktivnosti, posebnno uzimajući u obzir činjenicu da je za Keneževićem raspisana nacionalna potjernica. Takođe, jasno je da je takva informacija danas jedino neophodna najvišim predstavnicima crnogorskog režima čiji je Knežević odnedavno najveći protivnik.

Inače, Knežević je, kako mediji prenose, u posljednje vrijeme najavio da će zbog pokušaja vrha crnogorskog režima i, kako je naveo, klanova bliskih prvoj familiji da mu otmu imovinu i poslove, i u narednom periodu nastaviti da posredstvom štampanih i elektronskih medija plasira kompromitujuće informacije o inkriminišućim aktivnostima crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i njegovih bliskih saradnika u Demokratskoj partiji socijalista.

Kako prenose mediji, Kenežević je nedavno najavio i organizovanje protesta u Crnoj Gori, u kojim je pozvao klijente banaka u njegovom vlasništvu i predstavnike crnogorske opozicije da mu se pridruže, a što je potvrdio u svojoj nedavnoj izjavi za crnogorske dnevne novine "Dan" u kojim je istakao, "Krećemo sa protestima, sve ćemo im naplatiti. Vratićemo sve svakome i to sa kamatom".

On je u nekoliko navrata najavio da će govoriti o sumnjivim poslovima crnogorske vlasti, a putem društvenih mreža objavljuje slike iz vremena dobrih poslovnih prijateljskih odnosa sa Đukanovićem. Inače, mediji su ranije objavili snimak na kojem se vidi kako Knežević daje 97.500 evra tadašnjem gradonačelniku Podgorice i visokom funkcioneru DPS-a Slavoljubu Stijepoviću, koji su bili namjenjeni za finansiranje izborne kampanje vladajuće partije, pri čemu je Kenžević više puta u svojim izjavama za medije ponovio da je donirao novac za izbornu kampanju Demokratske partije socijalista i da je to činio u dogovoru sa Milom Đukanovićem.

Godinama je važio za režimskog biznismena kojem je od strane crnogorske vlasti bilo omogućeno i da realizuje brojne kapitalne investicije na području crnogorskog primorja, prenose mediji.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?