Prebačen na drugu lokaciju

Ko je pokušao da uđe u prostorije koje koristi Duško Knežević

20:45, 15.03.2019.
Izvor: Sputnjik
Thumbnail
Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsjednik „Atlas grupe“ Duško Knežević, saopštili su iz tog holdinga.

„Kada je primijetio da su u hodniku nadzorne kamere muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu“, piše u saopštenju „Atlas grupe“.

Incident se desio u noći između 13. i 14. marta. Ubrzo su na lice mjesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije. Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju.

Pripadnici Kneževićevog obezbjeđenja snimili su osobe koje su u proteklih nekoliko dana pratile njegovo kretanje u Londonu, dodaje se u saopštenju.

Navodno postoje i snimci osoba koje su pratile Duška Kneževića tokom februara. On je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razotkrivanjem bavi.

Duško Knežević je tim povodom objavio snimak na Instagramu na kojem se vide osobe koje navodno nadziru njegovo kretanje, uz naslov: „Ko ponovo prati DK po Londonu“.