Pucnjava ispred restorana

Izrešetan kum popularne pjevačice

13:37, 13.06.2018.
Izvor: Blic
Thumbnail
Mušakrac Andrea A. (31) i Aleksandra G. (30) ranjeni su oko 22.40 sinoć u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari ispred restorana čiji su zakupci, saznaje "Blic". Kako se saznaje, ranjeni mladić je vjenčani kum pjevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste.

On je bio lični vozač i obezbjeđenje ovog para.

Drama se odigrala ispred restorana "Početak" dok su Aleksandra G. i Andrea A. razgovarali sa gostima njihovog restorana.

Naime, Andrea je od nedavno zakupac restorana u kom se odigrala drama. Restoran se sada iznajmljuje za razne proslave, što je i sinoć bio slučaj. Nakon što su gosti koji su iznajmili restoran za proslavu rođendana završili svoje slavlje, Andrea i Aleksandra su došli da zaključaju lokal. Dok su stajali sa gostima koji su pravili proslavu i pričali iz automobila je nepoznata osoba zapucala na njih.

Djevojka je pogođena u stopalo, a muškarac u lijevu butinu. Njih dvoje su u 23.30 primljeni u Urgentni centar.

- Primili smo poziv da je upucan muškarac kod "Aviv parka" na Zvezdari - potvrđeno je "Blicu" odmah nakon pucnjave iz Hitne pomoći.

Nakon što su im rane sanirane u bolnici i Andrea i Aleksandra pušteni su na kućno lečenje.

Policija je sinoć blokirala ulicu gdje se dogodio napad. Za napadačem se i dalje traga.

Restoran je jutros bio zaključan, međutim kako je javio reporter "Blica" sa lica mjesta, tragovi krvi su i dalje vidljivi.

Sudeći po tragovima krvi Andrea i Aleksandra su ranjeni dok su stajali ispred lokala, a tragovi krvi se protežu do 15 metara od lokala.

Na licu mjesta i dalje stoji i krvavi stoljnjak kojim su ranjenima pokušali da previju rane.

Komšije kažu da su čule jedan pucanj, ali da su mislili da je bačena petarda, a da su shvatili šta se dogodilo tek kada je stigla policija i hitna pomoć.