Drama u Sjevernoj Makedoniji

Izgorio autobus koji je iz Paralije prevozio Palmine goste

  • 01.06.2019. 21:25

Autobus koji se danas poslije podne zapalio na prelazu iz Severne Makedonije u Srbiju prevozio je goste Dragana Markovića Palme iz Paralije kući. Lider Jedinstvene Srbije potvrdio je ovu informaciju" i ističe da povrijeđenih nema, a da je po putnike poslato drugo vozilo.

"Autobus se već kvario tokom vožnje iz Paralije, a onda su se na granici sa Srbijom zapalile instalacije i izbio je požar. Najvažnije je da su svi putnici na sigurnom i da niko nije povređen," poručio je Marković.

Objasnio je da je već poslato drugo vozilo koje će ljude vratiti u Srbiju, te još jednom naglasio da je u cijeloj situaciji od najvećeg značaja činjenica da niko od putnika nije zadobio povrede.

Danas oko 16 sati na graničnom prelazu Tabanovce, pred ulazak iz Sjeverne Makedonije u Srbiju, zapalio se dvospratni putnički autobus novosadskih tablica.

U požaru nije bilo povrijeđenih, a očevici su ispričali kako je izgledao nemili prizor i opisali su reakcije nadležnih.  

Inače, prije nekoliko dana, u organizaciji grada Jagodine, put Paralije krenulo je oko hiljadu ljudi, a cijeli trošak putovanja snose, kako je ranije rečeno, donatori. U toj delegaciji su odbornici, privrednici, prosjvetni i zdravstveni radnici, radnici javnih preduzeća, lokalne samouprave, penzioneri...

U Paraliji je bio i lider SPS Ivica Dačić, koji se sa Markovićem prekjuče provozao motorima kroz poznato srpsko ljetovalište.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок