Kobna rasprava u Crnoj Gori 

Braća ubila čovjeka

17:55, 18.03.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je uhapsila braću M.B. (62) iz Podgorice i M.B (52) iz Kolašina za koje se sumnja da su pored seoskog puta u Redicama kod Kolašina tupim tvrdim predmetima ubila R.B. (61) nakon kraće rasprave.

Tijelo R.B. zatečeno juče oko 6.50 časova pored puta u selu Redice, opština Kolašin, što je prijavljeno Dežurnoj službi odjeljenja bezbjednosti Kolašin. 

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i o događaju obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju. 

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj, uz učešće službenika forenzičkog centra, kao i obducenta Kliničkog centra i uviđajem je konstatovano da su na glavi preminulog vidljivi tragovi nasilja", saopšteno je iz crnogorske policije. 

Policija navodi da su izuzeti tragovi sa lica mjesta koji su upućeni u forenzički centar radi vještačenja, a tijelo R.B. upućeno je u Klinički centar radi obdukcije. 

Sumnja se da su braća M.B. i M.B, nakon kraće rasprave, lišila života R.B. udarcima tvrdim i tupim predmetom u glavu, saopšteno je iz crnogorske policije. 

Osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo.