Konsultacije u Crnoj Gori

Đukanović: Prirodno je da Zdravko Krivokapić bude mandatar

  • 16.09.2020. 15:26

Nosilac liste koalicije "Crno na bijelo", Dritan Abazović, kazao je nakon konsultativnog sastanka sa predsjednikom Skupštine Ivanom Brajovićem da je dogovor da 23. septembra verifikuju mandate i izaberu predsjednika Skupštine.

"Uspjeli smo da u katastrofalnim uslovima pobijedimo mafiju i nadam se da će to Skupština da pokaže. Zbog koronavirusa moramo da ubrzamo proceduru onih kojih treba da predstavljaju Vladu i Skupštinu", rekao je Abazović.

On je dodao da se nisu osjećale nikakve opstrukcije tokom konsultativnog sastanka predstavnika izbornih lista sa parlamentarnim statusom.

"Imamo već predlog ko bi bio predsjednik Skupštine i mislim da neće biti problema oko konstituisanja Skupštine. Što se tiče Vlade trebaće više vremena da se ona konstituiše, jer ima više obaveza. To se odmah neće desiti. Trebaće nam određeni broj dana", rekao je Abazović.

Milutin Đukanović, kandidat za poslanika koalicije "Za budućnost Crne Gore" poručio je da neće biti problema da se formira skupštinska većina.

"Prirodni put je da Zdravko Krivokapić bude mandatar. To je moje mišljenje", poručio je Đukanović.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.