Ne haje za Kneževićeve optužbe

Đukanović: Ne dam ostavku, ovo je udar na tekovine

  • 14.02.2019. 22:20

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da nije smatrao nužnim da unižava funkciju predsjednika da bi svakodnevno odgovarao na „konstrukcije bjegunca od pravde“ Duška Kneževića.

On je poručio da nema namjeru da podnese ostavku, ne zato što je vlastoljubiv, već da se radi o kontinuitetu borbe za vrijednosti, a da je ono što se dešava - udar na tekovine.

"Nikada nisam pobjegao niti iz jednog dijaloga", poručio je Đukanović u emisiji Ukrštene reči. On je Kneževića ocijenio „nedostojnim protivnikom“ i optužio ga da pokušava da prebaci priču na politički teren, nazvavši ga odbjeglim tajkunom.

"Dva su cilja afere", ocijenio je Đukanović, " jedan da se Knežević zaštiti od optužbi na njegov račun, a drugi da se stvori vaninstitucionalni pritisak.

Predsjednik Crne Gore tvrdi da je Knežević tražio pomoć od njega i dobio odgovor da mu se ne može pomoći. Đukanović je rekao da se već dvije decenije proizvode afere u Crnoj Gori, da se uznemiri javnost i smijeni vlast van izbora, odnosno vaninstitucionalnim pritiskom.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок