Dotukao ga udarajući ga kamenom u glavu

Detalji stravičnog zločina: Osumnjičen da je silovao dječaka, pa ga ubio kamenom!

  • 17.10.2018. 20:22

Prognanik sa Kosmeta Sinan Imeri (19), nastanjen u beranskom naselju Talum, osumnjičen je da je prije tri dana na svirep način ubio dječaka M. B. (13), čija porodica je takođe poslije protjerivanja sa Kosova i Metohije utočište pronašla u Beranama.

Monstruoznom zločinu, kakav se gotovo ne pamti u ovom gradu, prethodilo je, kako se sumnja, seksualno zlostavljanje dječaka romske narodnosti, koga su u Beranama znali mnogi, jer je ljeti znao da obilazi bašte kafića, gdje nije prosjačio, ali je bio čašćavan od gostiju…

“Novosti” saznaju iz izvora bliskih istrazi da je Imeri silovao dijete, a kada je prilikom ponovnog nasrtaja dječak počeo da se otima, on ga ja u bijesu bacio sa obale Lima visoke oko tri metra u korito rijeke, a potom se spustio i dotukao ga udarajući ga kamenom u glavu.

Zvaničan nalaz ljekara sudske medicine o uzrocima smrti nesrećnog djeteta, čija porodica je živjela u susjedstvu sa Imerijima, još nije gotov, ali, nema sumnje da je dječak preminuo od povreda nastalih od udaranja kamenom u lobanju.

Forenzičari su tokom uviđaja na obali Lima prikupili mnoštvo dokaza o nepobitnoj krivici Imerija, koji je priznao zločin pred istražiteljima, gdje u prvi mah nije želio da govori o seksualnom zlostavljanju dječaka. Međutim, kasnije je, kako se uspjelo saznati, ipak priznao silovanje dječaka, čija porodica je njegov nestanak policiji prijavila u ponedjeljak, poslije čega je, s obzirom na to da se radilo o nestanku djeteta, odmah pokrenuta akcija traženja.

Tijelo dječaka sa beranskih ulica pronađeno je obnaženo u koritu Lima, nadomak buvlje pijace u Beranama, u utorak oko 11 sati. Ubica je uhapšen nekoliko sati kasnije. On je u srijedu uz krivičnu prijavu predat višem državnom tužiocu u Bijelom Polju Nadi Bugarin, koji će mu bez ikakve sumnje, odrediti tužilačko zadržavanje od 72 sata i podnijeti zahtjev za određivanje istražnog pritvora do 30 dana.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок