Užas u zagrebačkoj bolnici

Bebe u ranama vezane za krevetiće

16:27, 28.01.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Društvenim mrežama se proširila objava fotografija zapostavljenih beba u užasnom stanju, a u objavi piše kako se radi o blizancima koji su, navodno, pacijenti bolnice dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

Naime, na fotografijama se vide dvije bebe kojima su noge vezane za krevetić. Navodi se da je riječ o blizancima starim pet mjeseci koje je "majka ostavila u bolnici, a kad se vratila našla ih je u užasnom stanju" i navodi kako bebe imaju žive rane jer su zapuštene.

Thumbnail

Žena koja je objavila fotografije još je dodala kako se radi o bebama koje imaju rota virus i grip tipa A.

Thumbnail

"Bebice stare pet mjeseci vezane su za krevetiće zbog infuzije, popišane i pokakane i to u tolikoj mjeri da guza i svi intimni dijelovi izgledaju kao žive rane! U stvari pa to i jesu žive rane! Možete li zamisliti kakvu bol i traumu prolaze ove bebice??? Oko ruku imaju rolne od toalet papira", napisala je.

Thumbnail

Majka je rekla kako je bila užasnuta prizorom koji je zatekla kada je u nedjelju došla po djecu, prenosi 24sata.hr.

Thumbnail

"S obzirom da u ovom slučaju ima elemenata krivičnih djela, slučaj smo prijavili policiji i prepustićemo nadležnima da odrade svoj posao. Dakle, u ovom slučaju, osoba koja je fotografisala djecu i objavila fotografije nije roditelj te djece. Dalje, počeli smo da dobijamo prijetnje smrću, pa smo kao bolnica sve prijavili policiji", kazala je Alemka Markotić, direktorka klinike 'Fran Mihaljević'.

Thumbnail