Ivana Tramp u Zagrebu

Bandić se zbunio dok se ljubio sa bivšom Trampovom ženom VIDEO

  • 28.04.2019. 11:45

Ivana Tramp (70), bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trampa, boravi u Hrvatskoj gdje se sastala sa gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem.

– To što je Ivana Tramp ovdje, to je velika stvar i za Zagreb i za Hrvatsku, ali i za cijeli region – izjavio je Bandić.

Dok je Bandić pričao, gospođa Tramp poželjela je da se poljubi sa zagrebačkim gradonačelnikom. Pala su dva poljupca i kad se Bandić ponovno okrenuo novinarima, Ivana Tramp se pobunila. “Ne, ne, ne!”

Naime, dva poljupca nisu bila dovoljna što je malo zbunilo gradonačelnika. Ipak, uskoro se pribrao te je pao treći i četvrti.

Ivana Tramp je u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu operisala oči.

– O vrhunskoj oftalmološkoj klinici u Zagrebu pričali su mi prijatelji iz Njujorka koji su već bili operisani ovdje i koji imaju samo riječi hvale za uslugu i stručnjake. Kod njih sam primijetila da im je operacija u potpunosti podigla kvalitet života, te sam nakon obavljenog pregleda čekala pogodni trenutak da obavim zahvat – rekla je Ivana Tramp nakon operacije.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.