Lider koalicije "Crno na bijelo"

Abazović: Sastanku pod Ostrogom prisustvovao sam sa velikim zadovoljstvom

17:39, 23.09.2020.
Izvor: vijesti.me
Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović rekao je danas da je sastanku pod Ostrogom prisustvovao "sa velikim zadovoljstvom".

"I manastir i katedrala i džamija su moja mjesta. Bio sam da razgovaram sa ljudima. Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu i Ramadi, da nosite kese jedni drugima ili da budete potkupljeni. Јa to nisam i nikada neću raditi. Sa ljudima na bilo kom mjestu za koje smatram da treba se obavi neki razgovor obavio sam. Nemam bilo kakve komplekse od bilo koga i bilo čega. Branim građansku i evropsku Crnu Goru i to ću braniti ubuduće. Mislim da je crnogorski parlamenta bio dotakao dno zato i nismo bili u njemu. Ako bude ovaj parlamenta kao u prethodnom sazivu ni vi nemojte dolaziti, ali sam siguran da tako neće biti", rekao je Abazović i dodao da mu je čast i zadovoljstvo što će Bečić biti predsjednik Skupštine.

U manastiru Ostrog juče je održan sastanak mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija i nosilaca lista i političkih lidera dosadašnjih opozicionih partija.