Crna Gora

Abazović: Demokratski front protiv svega što im nije po volji

  • 22.02.2021. 14:26

Potpredsjednik crnogorske vlade Dritan Abazović izjavio je da će vlada danas potvrditi izbor Zorana Brđanina za direktora Uprave policije, a do odluke parlamenta na toj funkciji će biti vršilac dužnosti.

Demokratski front, dio vladajuće koalicije, najavio je ranije da će glasati protiv svakog predlog ministra Sergeja Sekulovića za direktora Uprave policije, zahtjevajući od premijera Zdravka Krivokapića da se konkurs ponovi.

Upitan da prokomontariše optužbe Demokratskog fronta da je imenovanje Brđanina nastavak DPS prakse, Abazović kaže da je, kako je naveo, “DF takva organizacija koja je protiv svega što nije apsolutno po njihovoj volji”.

Abazović smatra da je Brđanin najbolje rješenje za direktora Uprave policije.

– Sa moje strane postoji puna podrška i mislim da je to stav svih članova vlade – kazao je Abazović odgovarajući na pitanja novinara uoči početka naučne konferencije “Ekstremizam, terorizam i religija”, preneli su crnogorski mediji.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.