SPS Pale podržava Boška Jugovića i Ljubišu Ćosića

  • 21.10.2020. 15:29

Opštinski odbor Pale, Socijalističke partije Srpske demantovao je sve špekulacije koje su se kasno sinoć pojavile na društvenim mrežama, a u vezi sa mogućom podrškom i međusobnom saradnjom DNS-a i SPS-a na lokalu.

Demanti prenosimo u cijelosti:

"Poštovani,

Opštinski odbor Pale, Socijalističke partije Srpske na čelu sa Milošem Vukašinovićem želi da ovim saopštenjem zvanično demantuje sve špekulacije koje su se kasno sinoć pojavile na društvenim mrežama, a u vezi sa mogućom podrškom i međusobnom saradnjom DNS-a i SPS-a na lokalu.

Ovakve neistine i obmanjivanje javnosti su plasirane od predsjednika OO DNS Pale, Marka Kubatlije i članova SPS Vladimira Golijanina, Stefana Konjokrada i Marka Konjokrada i time su najavili da će voditi prljavu predizbornu kampanju u kojoj se neće libiti da koriste neistine, spletkarenja i kombinatorike ličnih interesa.

SPS je ozbiljna politička partija, u našem opštinskom odboru sve odluke i zaključci kao i plan budućeg rada se donose na čist demokratski način, odlukom većine! Pojedinci kojima ne odgovara odluka većine i koji žele na svoju ruku da vrše različite dogovore i pregovore, a sve zbog najprizemnijih ličnih interesa i manipulacije izborne volje građana, biće najoštrije sankcionisani i razrješeni svih povjerenih funkcija u opštinskom odboru. 

Zvaničan stav Socijalističke partije Srpske OO Pale da jasno i galsno, iskreno i istrajno podržavamo zajedničke kandidate koalicije Boška Jugovića za načelnika Opštine Pale i Ljubišu Ćosića za gradonačelnika Istočnog Sarajeva".

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм