SNSD u Istočnom Sarajevu zvanično otvorio predizbornu kampanju

  • 16.10.2020.11:58

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i članovi najužeg rukovodstva ove stranke zvanično su danas u Istočnom Sarajevu otvorili predizbornu kampanju za lokalne izbore, na kojoj su promovisani kandidati za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, načelnike gradskih opština Istočnog Sarajeva, kao i kandidati za odbornike.

Kampanja SNSD-a započela je okupljanjem članova, koalicionih partnera i simpatizera ove stranke u Istočnoj Ilidži na šetalištu "Dr Miodrag Lazić", a prisustvuju potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, te visoki stranački zvaničnici.

Kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva je Ljubiša Ćosić, kandidat Koalicije "Izgradimo zajedno Istočnu Ilidžu" za načelnika Istočne Ilidže je Nebojša Šešlija, kandidat za načelnika Istočnog Novog Sarajeva je Jovan Katić, Trnova Dragomir Gagović, Sokoca Bojan Koprivica, Pala Boško Jugović i Istočnog Starog Grada Mladen Maletić.

Kampanja je, nakon šetnje ulicama Istočne Ilidže, nastavljena u Istočnom Novom Sarajevu, na Trgu Republike Srbije, prigodnim programom.