Bijeljina

SNSD: Dogovoren nastavak saradnje s mještanima Amajlija

  • 10.11.2020. 17:46

Kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina tokom današnje posjete naselju Amajlije dogovorili su sa mještanima da obostrana saradnja bude nastavljena i nakon lokalnih izbora.

"Uvijek rado dolazimo u Amajlije, jer ovdje imamo dobru saradnju sa mještanima i veliko je zadovoljstvo pričati sa dobrim domaćinima o unapređenju života na selu", rekao je nosilac odborničke liste SNSD-a Nedeljko Ćorić.

On je istakao da se agrar mora mnogo više podržati i sa lokalnog nivoa.

Ćorić je rekao da očekuje ubjedljivu pobjedu liste SNSD-a i devet do 10 odbornika, kako bi postojao kapacitet da se sprovode politike SNSD-a i realizuju mnoge ideje koje se dogovore sa sugrađanima.

"Pozivam birače da podrže i našeg zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miću Mićića. U Amajlijama i ostalim selima mora se još mnogo uraditi po pitanju infrastrukture, a raduje me što danas vidim da se asfaltira jedna putna dionica. Poseban akcent treba staviti na jačanje podsticajnih mjera za poljoprivrednike, kako bi mladi i vrijedni ljudi ostajali na selu i imali pristojnu egzistenciju", naveo je Ćorić.

On je poručio da birači, opredjeljujući se za SNSD, biraju izvjesnu budućnost.

Mještanima Amajlija predstavili su se i drugi kandidati sa liste SNSD-a, a kandidati Lidija Ristić i Milanka Đukić istakle su da je potrebno iskoristiti dobru geografsku poziciju Amajlija i potencijal Drine, kako bi se uradio savremen sistem za navodnjavanje velikih površina.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина