091 410 100

PREDIZBORNA DEBATA “DIREKTNO – IZBORI 2020” NA ATV-U

15:15, 17.10.2020.
Izvor: ATV
ATV već po tradiciji uoči svakih izbora organizuje serijal emisija posvećenih predizbornoj kampanji stranaka, koalicija, stranačkih i nezavisnih kanidata za gradonačelnike/načelnike i odbornike.

Emisija “DIREKTNO – IZBORI 2020” zamišljena je kao talk show debata i sučeljavanje koja učesnicima, pod jednakim uslovima daje šansu da se predstave potencijalnim biračima kao i da vode debatu na zadane teme pod strogo propisanim pravilima.

Ovaj specijalni serijal, tokom mjesec dana predizborne kampanje, biće emitovan u večernjem terminu i jedinstveni je televizijski format u Republici Srpskoj. Cilj je da se izbjegne klasično predstavljanje kanidata, već da se iz drugog ugla, na drugačiji, zanimljiviji način, prikazu vizije kanidata, stranaka, kolalicija i nezavisnih lista.

Na zadate teme, od opšteg, ali prije svega interesa pojedine lokalne zajednice u emisiji će se predstaviti kandidati za gradonačelnike, načelnike, nosioci lista za odbornike i šefovi Izbornih štabova.

Učesće u emisiji mogu uzeti i birači koji će SMS porukama moći postavljati pitanja kandidatima ili poslati svoj komentar te izraziti svoje mišljenje o pojedinim temama.

Broj telefona za SMS poruke je: 091 410 100 

Za sms komentare možete koristiti sljedeće brojeve sa ključnom riječi ATV: 091 410 100, cijena poruke iznosi 0,50  KM/poruka bez PDV-a ili 0,59 KM/poruka sa PDV-om.

Pored opštih tema o kojima će se diskutovati trebalo bi da budu određene i jedinstvene teme emisije u skladu sa specifičnostima pojedine lokalne zajednice i potrebama građana iz koje gostuju kanidati u emisiji.

Prva emisija iz serijala emitovaće se večeras, 18.10.2020. godine, u 21.00 čas, a gosti će biti šefovi Izbornih štabova pojedinih stranaka.

  1. Srđan Rajčević, šef Izbornog štaba SNSD-a
  2. Natalija Trivić, šef Izbornog štaba US
  3. Boran Bosančić, šef Izbornog štaba DEMOS-a
  4. Maksim Skoko, šef Izbornog štaba SPS-a

Teme emisije su:

  1. Predizborna kampanja
  2. CIK BiH
  3. Kovid 19 i kampanja
  4. Ulaganje u lokalne zajednice

ATV predizborna debata “DIREKTNO - IZBORI 2020”.

Vaš ATV!