Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

Pavlović: Tortura prema zaposlenim u Gradskoj upravi prestaje u nedjelju

  • 10.11.2020. 15:18

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović izjavio je Srni da je u posljednje dvije sedmice razgovarao sa velikim brojem zaposlenih u Gradskoj upravi, gradskim preduzećima i ustanovama koji su, kako je rekao, naviknuti na dosadašnji odnos DNS-a prema zaposlenima, brinuli za svoj status poslije njegove pobjede na predstojećim lokalnim izborima.

"Uvjerio sam ih da ću biti gradonačelnik svih građana i da niko neće izgubiti posao. Sinoć sam se sreo i sa troje aktivista DNS-a zaposlenih u Gradskoj upravi Prijedora koji su mi se sami javili, zabrinuti za svoj posao poslije moje pobjede na izborima u nedjelju. Rekao sam im da nemaju razloga za zabrinutost i da niko neće ostati bez posla, bez obzira na stranačku ili bilo koju drugu pripadnost", istakao je Pavlović.

On je naglasio da će za njega osnovni kriterijum za zapošljavanje u javnom sektoru Grada Prijedora biti rad i zalaganje, a nikako stranačka pripadnost, tako da, kako je rekao, od njegove pobjede ne treba da strahuju članovi bilo koje stranke, već samo neradnici i uhljebi.

Pavlović tvrdi da su u Gradskoj upravi uspjeli da prepoznaju jednu osobu sa njim u društvu na fotografijama, koje su sinoć objavili pojedini mediji, i da je ta osoba danas, cijeli dan, bila izložena ispitivanju i maltertiranju.

"Takvo ponašanje i tortura prema zaposlenima prestaje u nedjelju. Gradska uprava, ali i ostala gradska preduzeća i ustanove nisu privatno vlasništvo DNS-a, već pripadaju svim Prijedorčanima. Poslije moje pobjede u nedjelju niko neće izgubiti posao, a jedino mjerilo prema kojem će zaposleni biti vrednovani biće njihovo znanje i zalaganje", poručio je Pavlović.

On je apelovao na sve zaposlene da ne pristaju na ucjene i uslovljavanja da glasaju za DNS.

"Svjestan sam da su i zaposleni u Gradskoj upravi i u ostalim gradskim preduzećima upoznati sa posljednjim istraživanjima javnog mnjenja koja redom ukazuju da ću od nedjelje biti gradonačelnik Prijedora, jer rezultati pokazuju da je razlika između mene i mog protivkandidata više od osam hiljada glasova. Poručujem svim radnicima u javnoj upravi Prijdeora još jednom da ne brinu za svoj status i da slobodno glasaju po svom ličnom nahođenju, a ukoliko ikada budu trpjeli bilo kakava politički pritisak mogu mi se obratiti za pomoć", zaključio je Pavlović.

Тагови: