Kako je Nešić naljutio SDS?

  • 23.10.2020. 19:51

Zakuvalo se u Prijedoru! Predizborna kampanja je u punom jeku, a Maji Dragojević Stojić koja je kandidat SDS-a za gradonačelnika ovog grada zasmetao je komentar Nenada Nešića, lider DNS-a, kako ona nema šanse na predstojećim izborima.

"Večeras sam čula kako novopečeni "opozicionar" Nenad Nešić priča o mojim šansama u Prijedoru. Poslije 16 godina zajedničke vlasti sjetili ste se morala. Toliko vam je trebalo da se otrgnete od "velikog vođe". Sve te godine bili smo svjedoci pustošenja resursa, odlaska mladih, ekonomije koja je u kolapsu, kao i urušavanja osnovnih demokratskih vrijednosti. Sve te godine vaše pobjede bile su porazi Republike Srpske i naroda koji živi u njoj. Iz opozicije su se čuli apeli, molbe, povici, ali ste vi bili nijemi. Niste bili u prvim borbenim redovima protiv trulog sistema. Naprotiv, stali ste na stranu onih koji su Vam kako Vi kažete "pocijepali stranku". To cijepanje stranke i smjena kadrova upalilo vam je crveni alarm. Za čiji interes se vi borite? Za interes naroda ili interes svoje stranke? Gdje bi nam bio kraj da ste o životnom standardu građana sve ove godine polemisali kao danas o sudbini svoje stranke.
 
I onda čujem kako neko takav osiono ponižava moje šanse u Prijedoru. Znaj Nešiću da se neću povući. Pogotovo ne zbog tvog interesa. Nisam osoba koja odustaje od svojih ciljeva. Jedini sam kandidat opozicije u Prijedoru i čvrsto vjerujem u ispravnost svoje borbe. Vi ste pokazali koliko znate i umijete u Prijedoru sve ove godine. Ukoliko su vaše namjere iskrene, i ukoliko ste iskreno ušli u redove opozicije podržite moju kandidaturu, jer našem gradu je potrebna nova energija i novi ljudi. Vi u Prijedoru više nemate pravo na popravni", napisala je Maja Dragojević Stojić na svom Facebook profilu.