Predsjednik SNSD-a

Dodik: Privući još više investicija u Šipovo

  • 22.10.2020. 17:04

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Šipovu da se ta opština razvija i da će zajedno sa kandidatom SNSD-a za načelnika Milanom Kovačem i kandidatima za odbornike moći da privuče još više investicija.

"Aktuelni načelnik Kovač je uspješan, podržavam ga i zajedno ćemo da privučemo još više investicija - da djeca imaju razloga i motiva da ostanu u Šipovu", naglasio je Dodik.

On je naglasio da je potrebno da sa koalicionim partnerima imaju skupštinsku većinu koja garantuje stabilnost ove opštine.

"Ovdje sam u okviru predizborne kampanje da podržim Kovača i da budemo okupljeni oko ideje stabilnog Šipova. Važno nam je da ovdje imamo važne investicije, kao što je ovaj put koji rekonstruišemo, gradimo prema Jezeru", naveo je Dodik, koji je danas na ulazu u Šipovo ozvaničio i početak rekonstrukcije puta Šipovo-Jezero.

Kovač je rekao da iza ove stranke, iza stabilne strukture, ostaju djela i rezultati i da je narod to prepoznao, te istakao da planiraju u nove pobjede sa novim projektima.

"Mnogo smo uradili u protekle četiri godine, ulagali smo u sve sfere društvenog života - od sporta, obrazovanja, kulture, putne infrastrukture. Dosad smo asfaltirali oko 80 kilometara puta i trebali bismo završiti još dvadesetak kilometra u toku godine. Svako mjesto biće pokriveno asfaltom, a to je važno jer se ljudi vraćaju u Šipovo", naveo je Kovač i dodao da će se boriti za još bolje uslove.

Dodik je danas posjetio i mještane sela Glišići u Gornjim Mujdžićima.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.