DNS Banjaluka podržava Igora Radojičića

  • 12.11.2020. 14:26

Predsjedništvo Gradskog odbora DNS-a Banjaluke izdalo je saopštenje u kojem ističu da na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Banjaluke podržavaju Igora Radojičića.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Predsjedništvo Gradskog odbora DNS Banja Luka 04.05 2020. godine donijelo je odluku nakon koje je potpisan koalicioni sporazum sa SNSD, u kome smo se obavezali da ćemo podržati kandidaturu Igora Radojičića za gradonačelnika Banje Luke. 

Taj potpis nikada nije povučen. Nakon što je Predsjedništvo DNS ponovo tražilo mišljenje Gradskog odbora DNS o nastavku saradnje sa SNSD i nastupu na izborima u Banjoj Luci, Predsjedništvo Gradskog odbora Banja Luka je 20.10.2020 godine jednoglasno donijelo odluku da ostaje pri svom prethodno definisanom stavu i nastavlja da podržava kandidata Igora Radojičića. 

Tu odluku je verifikovalo i podržalo Predsjedništvo stranke 29.10.2020 godine.

U Demokratskom narodnom savezu poštovanje procedura i volje većine je svetinja. Gospodin Nešić je prekršio sva stranačka pravila i procedure i praktično poslao privatnu poruku glasačima, ignorišući zvanične odluke stranke. Neprihvatljivo je da neko ko priča o demokratiji, na takav način pokušava da nametne samovolju kao model odlučivanja.

Gospodine Nešiću, zahtijevamo da nas ostavite na miru i da nam dopustite da završimo izborni proces u najboljem interesu DNS. Nakon izbora na organima stanke a ne u televizijskim emisijama ćemo utvrditi ko, zašto i kako sve ugorožava rezultate DNS na ovim izborima, ali uz prisustvo javnosti jer je ona jedina grancija prekida prakse zakulisnih igara koje su u funkciji interesa jednog čovjeka, a ne stranke koja se već više od dvije decenije bori za ljude i život svih građana Srpske.

Pozivamo sve kandidate, akiviste, simpatizere i članstvo naše stranke da se ponašaju odgovorno i da ostanu vjerni našem sloganu Riječ je riječ, a to znači glas za DNS i Igora Radojičića", stoji u saopštenju koje je potpisao Borivoj Obradović, Predsjednik Gradskog odbora DNS Banja Luka i član Predsjedništva DNS.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина