Ćorić uvjeren u pobjedu liste SNSD-a i Mićića

  • 13.11.2020. 16:17

Nosilac odborničke liste SNSD-a na lokalnim izborima za Skupšinu grada Bijeljina Nedeljko Ćorić izrauio je uvjerenost u pobjedu liste SNSD-a i zajedničkog kandidata za gradonačelnika Miće Mićića.

Ćorić je istakao da je predizborna kampanja vođena pod specifičnim uslovima i brizi o zdravlju ljudi u toku epidemije, ali da je održano dosta manjih skupova na kojima su kandidati mogli da predstave svoj program.

"Očekujem da ćemo osvojiti devet od 10 odbornika i da ćemo imati veliki politički kapacitet da formiramo stabilnu vlast i opravdamo očekivanja građana. Imamo projekte, imamo rješenja i Bijeljina će imati ljepše sutra", rekao je Ćorić u Batkoviću.

Kandidat za odbornika Vaso Arsenović istakao je da je infrastruktura u Batkoviću problem, ali da ima nade da se stanje popravi.

"Obnovili smo park Lipik i uveli javnu rasvjetu, tako da je jedan od najstarijih parkova zasijao starim sjajem. Hoćemo da obnovimo i zgradu Doma kulture, kako bi mještani Batkovića imali mjesto i prostor za aktivniji društveni život, po kome su oduvek bili poznati", naglasio je Arsenović.

Na skupu u Batkoviću predstavio se i odbornički kandidat Miroslav Bobić, koji živi u ovom semberskom selu i koji je obećao da će se zalagati za kvalitetnija rješenja i veću podršku demobilisanim borcima, ratnim vojnim invalidima i članovima njihovih porodica.

Pomoćnik ministra za veterinarstvo Dragan Knežević je kao jedan od domaćina u Batkoviću ukazao na bitnost sinergije lokalne i republičke vlasti i pozvao svoje sugrađane da glasaju za SNSD i kandidata za gradonačelnika Mićića.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:00 Народни митинг "Српска те зове", пренос

    '''Народни митинг "Српска те зове", пренос

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)