Božana Jokić napustila DNS, pozvala građane da glasaju za Radojičića i SNSD

  • 07.11.2020. 12:46

"Nakon neslaganja sa politikom i odlukama DNS-a, potpunim izostankom podrške meni kao kandidatu i predstavniku penzionera na kandidatskoj listi za odbornike, onemogućavanja da u medijima predstavim program za penzionere, kao i potpunim izostankom pomoći penzionerima i generalno nezainteresovanosti za penzionere, donijela sam odluku da napustim DNS", rekla je Božana Jokić, kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka.

Ona je pozvala sve građane Banjaluke da glasaju za Igora Radojičića i listu SNSD-a.

"Poštovani prijatelji, rodbino, penzioneri i svi koji ste imali namjeru da glasate za mene, pozivam vas da obavezno podržite gradonačelnika Igora Radojičića, jer smatram da budućnost našeg grada ne smije biti predmet bilo kakvih političkih kalkulacija. U tom smislu vas pozivam da podržite i odborničku listu SNSD-a. Hvala na razumijevanju", navela je ona u objavi na Facebook-u.

Božana Jokić, inženjer organizacije u penziji, ranije je isticala da je aktuelna gradska vlast preduzimala konkretne mjere kada je briga o najstarijim sugrađanima u toku pandemije.

"Gradska vlast je preduzimala konkretne mjere koje su preduzimali i svi veliki gradovi u Evropi i svijetu. U jednom periodu zabranjeno je kretanje građana starijih od 65 godina, obezbijeđena je dostava osnovnih životnih namirnica i lijekova, aktiviran je kol centar koji je savjetovao penzionere i pružao korisne informacije. Za penzionere je doniran i određeni broj maski kao i paketa, a FOND PIO je omogućio isplatu penzija licima od povjerenja uz jednokratnu punomoć . Dakle može se reći da je ova gradska vlast vodila računa o najstarijim sugrađanima u skladu sa mogućnostima", rekla je ona.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм