Dugo očekivano suđenje

Zoranu Marjanoviću prijeti 40 godina zatvora zbog ubistva supruge

  • 11.07.2019. 20:40

Zoran Marjanović, koji je optužen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče svirepo ubio suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović, prvi put će se naći u sudnici 11. septembra u 11 sati, za kada je Viši sud u Beogradu zakazao pripremno ročište.

"Prvo, pripremno ročište biće zatvoreno za javnost jer će se na njemu Zoran Marjanović izjasniti o krivici, a tužilaštvo i njegovi branioci sudu će morati da otkriju sve dokaze koje tokom postupka planiraju da izvedu", objašnjava sagovornik i dodaje da je Marjanović obavezan da se toga dana pojavi u sudnici.

Publika, ali i javnost, posle ovog prvog ročišta moći će da prisustvuju suđenjima.

"Najverovatnije bi svedočenje male Jane, s obzirom na to da je maloljetna i da je praktično oštećena u ovom slučaju jer je njena majka ubijena, moglo da bude zatvoreno za javnost", dodaje sagovornik.

Podsetimo, Zoran Marjanović, jedini je osumnjičeni za ubistvo Jelene, čija je smrt i dan-danas za mnoge misterija i puna kontroverzi koje su ostale bez odgovora.

"Konačno, sud bi trebalo da, poslije izvođenja svih dokaza i njihove detaljne analize, u ime naroda donese odluku da li je Zoran ubio Jelenu na nasipu ili ne", kaže sagovornik Kurira upućen u postupak. On podseća da suprugu pjevačice, ukoliko se dokaže da je kriv, prijeti kazna od 40 godina zatvora.

Naime, u optužnici, koja je više puta vraćana na dopunu prije nego što je stupila na pravnu snagu, navodi se da su se Zoran, Jelena i njihova ćerka Jana kobnog dana dovezli „mercedesom“ do rampe stadiona u Crvenki kod Borče.

"Jelena se popela na nasip i počela da trči, a ubrzo za njom krenuli su Zoran i Jana. Kada su se sreli na oko kilometar od mjesta na kom je ostao parkiran automobil, kako se navodi, iskoristio je njeno povjerenje, namamio je da se spusti s nasipa ka kanalu, dok je dijete ostalo da ih čeka", otkriva sagovornik detalje optužnice o kojima će Zoran morati da se izjasni. Suprugu je, kako navodi tužilaštvo, ubio dok je ona preko kanala pokušavala da pobjegne.

(Pink)

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.