Jeziva priča

Zoran izbo suprugu Draganu: Slučaj bračnog para Skalušević zgorzio javnost

  • 14.02.2020. 17:24

Zoran i Dragana Skalušević dospjeli su u medije nakon krvavog napada koji je odigrao u njihovoj kući, ali njihova jeziva priča tu se ne završava.

Naime ovaj par je prije tri godine čudom preživio stravičnu saobraćajnu nesreću. Na njihov automobil je tada naletio voz na pružnom prelazu. Od udara auto je potpuno smrskan, a njih dvoje su imali neviđenu sreću i u ovoj nesreći zadobili samo lakše povrede.

Da podsjetimo, Zoran je nožem napao suprugu u nedjelju naveče u porodičnoj kući u selu Novi Sip kod Kladova. On je počeo krvnički da ubada Draganu, a njena zapomaganja probudila su njihove kćerke, koje su spavale u svojim sobama.

Najprije je do roditelja dotrčala mlađa kćerka, koja pohađa šesti razred osnovne škole, a zatim i starija, koja je bila u svojoj sobi sa dečkom. Taj mladić je skočio na pomahnitalog Zorana, obuzdao ga i izbacio iz kuće, a zatim su djeca pozvala Hitnu pomoć.

Dragana je zadobila tri ubodne rane, od kojih je jedna bila veoma na nekoliko cantimetara od srca, a isječena joj je i tetiva na ruci. Zoranu je određen pritvor do 30 dana, a tereti se za pokušaj ubistva.

Nakon napada, Dragana je policajcima rekla kako je ona kriva za sve, i kako je izazvala muža.

- Ja sam za sve kriva, a ne moj muž. Izazivala sam ga, provocirala. Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se te večeri, izazivala sam ga, razbjesnila. Da sam ćutala, on to nikad ne bi uradio - kazala je Dragana policajcima.