U Hadžićima oteto novorođenče

Žena u bijelom mantilu zaključala tetku bebe i pobjegla sa mališanom

  • 05.07.2018. 17:02

Muška beba u dobi od 10 dana oteta je danas u sarajevskom naselju Hadžići. Dijete je otela mlađa žena koja se predstavila kao patronažna sestra, dok je bebu čuvala tetka.

Ona je danas u izjavi za Faktor kazala kako je ostala sama sa djetetom, dok je majka bebe Lejla Ismailovski otišla prijaviti novorođenče u Opštinu. Otac bebe Kenan nije bio kod kuće.

"Došla je mlađa žena u bijelom mantilu, sa medicinskom maskom na licu i maramom na glavi. Dolazila je i vraćala se u nekoliko navrata, još dok je sestra bila tu. Oko vrata je imala stetoskop i predstavila se kao patronažna sestra. Rekla je da mora izvagati dijete i izmjeriti ga. Potom je u kupatilo odnijela nešto da navodno dezinfikuje, opere i rekla mi da odem to obrisati, jer je isprskala. Kada sam ušla u kupatilo, zaključala me je," priča tetka dječaka Nađa Mehdi.

Kaže da je odmah shvatila o čemu se radi i počela vrištati. Došla je komšinica koja ju je pustila iz kupatila i odmah su pozvale policiju.

"Komšije su rekle da su je vidjele kako trči s bebom prema sivom automobilu, ali su svi mislili da s bebom nešto nije uredu i da joj pomaže," kazala je ova djevojka.

Ona je rekla da navodna otmičarka ima do 35 godina, te da je visoka oko 160 centimetara.

Njen opis, kao i opis vozila koje je, navodno, korišteno tokom otmice, proslijeđen je svim policijskim patrolama na terenu.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.