Šabac

Žena tvrdi da su tri nepoznata muškarca usred bijela dana pokušala da joj otmu djecu

  • 11.06.2020. 21:01

- Moja sestra je stajala sa dvoje maloljetne djece kada su joj prišla tri nepoznata muškarca i pokušala da mališane strpaju u kombi. Tek kad je počela da vrišti, oni su pobjegli - ovako za "Blic" priča žena čije su, prema njenim tvrdnjama, sestriće od pet i devet godina pokušale da otmu nepoznate osobe.

Prema njenim riječima, drama se odigrala danas između 16.30 i 17.00 sati u Norveškoj ulici u Šapcu, nedaleko od Zavoda za javno zdravlje.

- Sestra je stajala sa djecom kod semafora. Odjednom su, iz žutog kombija, izletjela tri muškarca i počela da vuku djecu u namjeri da ih ubace u vozilo. Njihova majka odnosno moja sestra, počela je da vrišti iz sveg glasa i da pokušava da ih otrgne iz ruku otmičara. Tada su se oni vjerovatno uplašili, utrčali u kombi i pobjegli u nepoznatom pravcu - prepričava detalje sagovornica.

Ona dodaje da niko od slučajnih prolaznika nije htio da pritekne u pomoć iako se sve deštavalo tokom dana kada je na šabačkim ulicama veliki broj ljudi.

- Prijavljen je slučaj, ali nije podnijeta krivična prijava. Uzeli smo izjavu od žene koja, kako nam je rekla, sumnja da su pokušali da joj otmu djecu. Obaviješteno je i Osnovno i Više javno tužilaštvo. Prostor na kom je, prema riječima oštećene, pokušana otmica pokriven je kamerama. Naše ekipe su na terenu i provjeravaju sve okolnosti - kažu iz PU Šabac.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)