Žena koju je pokosio sanitet Hitne pomoći prelazila ulicu van pješačkog

  • 24.09.2020. 15:41

Žena koja je nastradala jutros u teškoj nesreći na putu Pirot – Dimitrovgrad kod Belog Polja je J. G. (42) iz sela Dragovita.

Prema saznanjima ona je oko 8.25 časova prelazila kolovoz na mjestu na kojem nema pješačkog prelaza kod sela Belo Polje, kada je na nju naletio sanitet Doma zdravlja iz Dimitrovgrada i usmrtio je na licu mjesta.

Vozilo koje je naletjelo na nju je sanitet koje služi za prevoz pacijenata na dijalizu a u njemu se nalazio jedan pacijent koji se vraćao sa dijalize iz Pirota za Dimitrovgrad.

U nesreći nije povrijeđen ni pacijent ni vozač kombija. Nezvanično se saznaje da je vozač alkotestiran i da nije imao alkohol u krvi a kombi vozilo kojim je upravljao je uklonjeno sa mjesta nesreće i po svemu sudeći će biti podvrgnuto tehničkom ispitivanju.

U Domu zdravlja u Dimitrovgradu nismo uspjeli da saznamo gdje je bio upućen sanitet, da li je u momentu nesreće bilo drugog osoblja osim vozača, koje je marke i godišta proizvodnje pomenuto vozilo, da li je sanitet bio tehnički ispravan i da li je njime upravljalo ovlašćeno lice za upravljanje tom kategorijom vozila. Jedino je potvrđeno da se radi o vozilu koje vozi pacijente na dijalizu.

– Trenutno možemo samo da potvrdimo da je kombi vozilo za prevoz pacijanata na dijalizu Doma zdravlja Dimitrovgrad učestovalo u saobraćajnoj nezgodi kod mjesta Belo Polje. S obzirom da još uvijek traje uviđaj i utvrđivanje činjenica ne raspolažemo drugim informacijama – odgovorio je mejlom direktor Doma zdravlja Dimitrovgrad ne navodeći svoje ime.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок