Smederevo

Žena ga ostavila zbog nasilja, pa ga njen stric ubio

  • 17.07.2019. 07:47

U selu Vranovo kod Smedereva u pucnjavi je ubijen 45-godišnji Srđan Aćimović, a policija je uhapsila strica njegove supruge Dragoljuba Trailovića (69) koga sumnjiči za ovo ubistvo

Drama se odigrala u utorak nešto posle 16 časova ispred kuće uhapšenog Trailovića kada je Aćimović došao i od njega zahtijevao da vidi suprugu koja ga je, saznajemo, dva dana ranije napustila.

Trailović je, navodno, otišao da pozove bratanicu, ali je umjesto toga uzeo pištolj, vratio se, i nakon rasprave, ispalio nekoliko hitaca u Aćimovića.

Nakon ovoga, sjeo je na travu i rekao komšijama koji su dotrčali da pozovu policiju.

Motive ovog zločina koji je uznemriio seljane, utvrdiće istraga. Po dolasku policije, Trailović se mirno predao i razgovarao sa inspekorima.

Prema našim saznanjima u istrazi, Aćimovića je supruga ranije prijavljivala policiji zbog nasilja u porodici. 

Prije dva dana ju je, navodno, pretukao, te je ona riješila da ga ostavi i vrati se u kuću pokojnog oca koja se nalazi u istom dvorištu gdje i kuća njenog strica.

Kako nezvanično saznajemo, Aćimović je zahtijevao da mu se vrati, prijetio i bio nasilan.

"Srđan se svađao sa njom, prijetio joj, dosađivao. Čuli smo da je tog dana imao i pištolj. Moguće da se čovjek uplašio da će da mu ubije bratanicu, i zato riješio da potegne oružje na njega, pričaju komšije".

Osumnjičeni Trailović je, prema svjedočenju komšija, brinuo je o bratanici od kada joj je otac preminuo.

Ubistvo se dogodilo u dvorištu Trailovićeve kuće, gdje je osumnjičeni ispalio više metaka iz pištolja u Aćimovića i ubio ga na mjestu.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.