Detalji tragedije

Željko (19) došao kući da spremi rođendan, majka ga pronašla obješenog u štali

  • 18.09.2019. 15:09

Željko S. (19) izvršio je samoubistvo juče ujutro u selu Ždeglovo kod Lebana, a njegovo tijelo u štali pronašla je majka.

Kako kažu mještani sela, tragedija se dogodila oko devet sati, pišu lokalni mediji.

"Majka nesrećnog mladića krenula je ujutru do staje u dvorištu i zatekla sina kako visi pored pomoćnog objekta! Ona je odmah alarmirala Hitnu pomoć i policiju, ali Željku, nažalost, nije bilo pomoći", kaže izvor iz istrage za beogradske medije.

Mještani tvrde da je Željko S. bio divan mladić.

"To je bilo dijete za primjer, svi smo veoma potreseni i ne znamo zašto se odlučio na ovaj korak. On je sa ocem radio građevinu u Subotici nekoliko mjeseci i došao je kući kako bi pripremio rođendan, koji je u trebalo da proslavi u oktobru. Pored njega, roditelji imaju i mlađu kćerku. Stvarno strašna tragedija, ne možemo da shvatimo šta se dogodilo", rekle su komšije porodice.

Policija je obavila uviđaj i utvrdila da nema elemenata krivičnog djela, odnosno da je mladić sam sebi oduzeo život.

Njegovi motivi za ovakvu odluku su nepoznati i o tome se u lebanskom selu samo spekuluše.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.