Bila teško bolesna

Zbog smrti 20-godišnjakinje u Zadru priveden mladić, dao joj drogu

  • 16.06.2019. 21:44

20-godišnja djevojka umrla je prije dva dana u kolima hitne pomoći u Zadru. Hitna ju je pokupila u zadarskoj četvrti Voštarnica, a djevojka nije sa zadarskog područja. Kako su već tada kazali iz policije, njenu smrt su istraživali kao sumnjiv slučaj.

Danas je Županijsko državno tužilaštvo saopštilo kako je 22-godišnji hrvatski državljanin ispitan zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela omogućavanja trošenja droga i nepružanja pomoći.

Nakon ispitivanja, mladić je pušten iz pritvora, a o policijskoj prijavi odlučivaće Županijsko državno odvjetništvo.

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 22-godišnjak 12. lipnja 2019. u podstanarskom stanu u Zadru dao 20-godišnjoj hrvatskoj državljanki drogu na uživanje od čega je ona preminula 14. lipnja 2019., kao i da joj nije pružio pomoć iako je oštećenici pozlilo. Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je odrediti istražni zatvor protiv osumnjičenika zbog opasnosti od uticaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela", saopšteno je ŽDO.

Bila je bolesna

Provedena je obdukcija u zadarskoj bolnici, te je, prema nalazu, utvrđeno da je djevojka preminula od posljedica bolesti, iako se ne može saznati od koje, javlja Zadarski.

"Na tijelu nije bilo tragova nasilja, a nakon završene obdukcije koja je pokazala da je djevojka preminula od posljedica teške bolesti, ne vodimo više ovaj slučaj kao sumnjivu smrt. Međutim, ipak su u toku dodatne pretrage kako bi se tačno znalo o čemu se radi. Sa strane policije, mi smo proveli kriminalističku obradu koja je rezultirala s dvije kaznene prijave", kazala je portparolka PU zadarske Ivana Grbin.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина