Jagodina

Zbog nesporazuma u saobraćaju, bajker brutalno pretukao Ljiljanu (38)

  • 03.06.2020. 21:03

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedjelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39), i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju!

Pretučena žena kaže za Kurir da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

- Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam lijevo i desno i uključila se.

Poslije nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i vidjela to vozilo - priča Ljiljana.

Kako kaže, ubrzo joj je s lijeve strane vozila prišao motociklista. - Psovao je i vikao: "Kako si me tako isjekla!" Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je cijelu familiju.

Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam vidjela i da nisam imala namjeru da ga isječem, ako sam ga uopšte i isjekla - kaže žena i dodaje da je D. K. potom stao motorom ispred njenog auta.

- Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je prije toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se namještao da ga oborim. Kada se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Već poslije prvog udarca krv mi je krenula iz nosa. Dugi udarac je bio kao da me je neko ciglom udario po glavi i poslije nisam baš sigurna šta se dešavalo jer mi nije bilo dobro - prepričava Ljiljana i dodaje da je napad kratko trajao, te da nije imala vremena da odreaguje.

- Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica - priča sagovornica.