Porodična svađa

Zbog međe lopatom bratu razbio glavu

  • 11.06.2019. 20:44

Sedamdesetogodišnji Ljubo Popović iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je lopatom u ponedjeljak razbio glavu svom bratu Miri (63) i nanio mu teške povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, oni odranije imaju narušene odnose, a do sukoba je došlo oko podne u njihovom selu Trebovljani.

Naime, Ljubo je kopao njivu uz među, kada mu je brat rekao da to ne može tu da radi, jer je zemlja njegova.

"Ljubo je brata udario lopatom u glavu i teško ga povrijedio, pa je odmah upućen u bolnicu u Gradišci", rekao je izvor blizak istrazi.

Kako su juče naveli iz Policijske uprave Gradiška navodeći inicijale učesnika, LJ.P. iz Gradiške uhapšen je zbog sumnje da je oko 12.10 upotrebom podesnog predmeta oštećenom nanio tjelesne povrede u predjelu glave. Ističu da je oštećenom ukazana ljekarska pomoć u Opštoj bolnici Gradiška, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske i hospitalizovan u Službi za neurohirurgiju

"Nakon dokumentovanja predmeta protiv LJ.P. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka", saopšteno je iz PU Gradiška.

Prema riječima Vesne Ivanišević, načelnice Službe za neurohirurgiju, pacijent je zadobio prelom kostiju glave, a njegovo zdravstveno stanje juče je bilo stabilno. "Pacijent ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju u ovoj službi", naveli su danas iz ove zdravstvene ustanove.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.