Zapao u kockarske dugove

Zašto je ubici Turčinu trebalo 110.000 KM zbog kojih je ubio dvojicu Zeničana?

  • 15.01.2021. 21:13

Javnost je još je u šoku nakon nezapamćenog dvostrukog ubistva koje se dogodilo prekjuče u zeničkom naselju Jalija, kada je u krvavi pir krenuo Caner Taylanom, državljanin Republike Turske, sa prebivalištem u Zenici.

Podsjetimo, on je nazvao zeničke devizere sa kojima se poznavao da mu zamijene 55.000 evra. Arslan Mujić i Ramiz Odobašić otišli su da mu zamijene novac, a za ovu uslugu ne bi zaradili ni 500 maraka.

Pronađen u grmlju

Kada su se našli sa Turčinom, uslijedio je horor. U namjeri da im otme novca, a nakon fizičkog obračuna, nanio im je više ubodnih rana nožem, usljed čega su obojica preminuli. Jedan je, čak, pronađen u grmlju.

Ironija je da su ubijeni poznavali ubicu iz Turske, s obzirom na to da je imao fast-food na ulazu u pijacu. Ranije je, također, mijenjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubistvo.

Osmislio je pakleni plan

Naime, kako saznajemo, Turčin je upao u velike dugove zbog čega mu je bio potreban novac. Osim toga, navodno, bio je sklon i kocki. Kako nije imao novac da vrati dugove, osmislio je pakleni plan koji je šokirao javnost, a potom se dao u bjekstvo.

Podsjetimo, on je juče uhapšen na području Srednjobosanskog kantona, a danas mu je pozlilo u pritvoru zbog čega je intervenirala i Hitna pomoć. Nakon pružene prve pomoći, njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.