Drama u povratku sa ljetovanja

Zapalio se autobus sa srpskim turistima, svi brzo evakuisani

  • 11.08.2019. 17:53

Kod Leptokarije u Grčkoj noćas je oko jedan sat poslije ponoći došlo do nesreće u kojoj je potpuno izgorio autobus koji je vraćao turiste sa ljetovanja na ostrvu Egina.

U autobusu je bilo 47 putnika i niko nije povrijeđen zahvaljujući pribranom vozaču i njegovoj brzo reakciji, javili su korisnici društvenih mreža.

Kako je navedeno na Fejsbuk grupi "Grčka ostrva", do incidenta je došlo dok su bili sat i po udaljeni od grčke granice, kada je autobus pri brzini od 90-95 kilometara na sat prešao preko žičanog dušeka za krevet koji je nekom ispao na putu i pritom se zaglavio između točkova autobusa.

Federi iz dušeka su napravili varnice na pokidanim instalacijama i autobus se velikom brzinom zapalio.

Samo prisebnom reakcijom vozača spriječena je tragedija, a svi putnici iz autobusa su brzo evakuisani. Vozač autobusa, za koga jedna od putnica kaže da je izuzetno hrabar, uspio je da obuzda vatru koja je ubrzo zahvatila autobus. On je čak uspio i da spasi kofere svih putnika.

U nezgodi, na sreću, nema povrijeđenih, piše Blic.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.