Da li je sudstvo zakazalo?

Voze pod mjerama zabrane, bez vozačke dozvole, sa hiljadama KM kazni i ne smire se dok nekoga ne ubiju

  • 19.08.2020. 12:59

U avgustu se na području Republike Srpske dogodilo 510 saobraćajnih nesreća. U deset saobraćajnih nesreća stradalo je 14 lica.

U Stravičnoj nesreći na Palama poginuo je bračni par Hršum, kada je u njihov automobil pod uticajem alkohola i narkotika udario Amir K.

Kako saznajemo, Amir K. je imao 4.500 KM neplaćenih kazni, a vozačka dozvola mu je deponovana još 2014. godine. Najvjerovatnije je vozio sa falsifikovanom vozačkom dozvolom iz Srbije. Njemu je tek nakon ovog udesa određen pritvor.

Na magistralnom putu Teslić - Banjaluka, u selu Gornji Buletić poginuli su Svjetlana i njena kćerka Dragana, dok je suprug preminule u komi, a druga kćerka i dalje u kritičnom stanju smještena na UKC Republike Srpske. Nesreća se dogodila kada je automobilom audi A6 Goran B. (20) iz Teslića pri velikoj brzini udario u vozilo četvoročlane porodice.

Ovom dvadesetogodišnjem vozaču je prije udesa bila oduzeta vozačka, a deset dana prije kobne saobraćajne nesreće kažnjen je zbog vožnje pod zabranom. Međutim, sud mu nije odredio mjeru pritvora.

Crni niz saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishodom nastavljen je juče kada je kod Mrkonjić Grada došlo do udesa u kojoj je na licu mjesta nastradala čitava porodica. Naime, nastradali su Emir T., njegova supruga Ramajana K. i njihova četvoromjesečna beba. Emir T. koji je upravljao Renoom, iznenada je prešao u suprotnu traku i direktno podletio pod kamion.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)