Beograd

Vozač koji je pregazio djevojčicu u očaju čupao kosu: Što nisam ja poginuo

  • 29.03.2020. 08:14

Tragedija... A. R. (37), vozač kombija koji je usmrtio Dunju Ljubanić (17), poslije nesreće čupao kosu s glave i proklinjao svoju sudbinu.

Jaoj, nisam je video! Jaoj, što ja nisam umro, meni više života nema. Polako sam išao, ali nisam vidio odakle je istrčala.

Ovo je, kako Kurir saznaje, plačući i čupajući kosu s glave, ponavljao A. R. (37), vozač kombija, koji je u petak oko 11 sati u Ulici Laze Kostića u Beogradu, idući u rikverc, pregazio Dunju Ljubanić (17).

Nesrećna djevojčica preminula je nekoliko sati kasnije u bolnici, a u trenutku nesreće trčala je za psom, koga je izvela u šetnju.

Sporo se kretao

Prema riječima našeg izvora, čim je osjetio udarac, vozač kombija je stao i izašao, a onda je počeo da plače.

- Bila sam na svojoj terasi kad se nesreća desila i, nažalost, vidjela sam trenutak tragedije. U tom dijelu ulice uopšte nema saobraćaja. Vozač je bukvalno mileo dostavnim kombijem, čini mi se da je subotičkih tablica. Kad je vrlo sporo išao kroz uzak prolaz, desnim zadnjim krajem je udario našu komšinicu. S naše terase gledajući, zaista mislim da je ona bila u mrtvom uglu, tako da vozač nije mogao da je vidi - priča očevidac ove tragedije.

Kako kaže, R. A. je, ugledavši Dunju na asfaltu, počeo da plače i vrišti.

- Bukvalno je čupao kosu s glave i proklinjao sudbinu. Govorio je da i on ima kćerku i da bi bilo bolje da je umro. Ponavljao je da nikako nije mogao da vidi dijete i da mu više nije stalo do sopstvenog života, te da želi da umre. Vidjelo se da je jako potresen - prepričava mučnu scenu komšinica.

Kuče arlaukalo

Naša sagovornica kaže da je pokojna Dunja prije tragedije trčala za svojom kucom.

- Da li joj se otrgao iz ruku ili su se samo igrali, ne znam. Odjednom je istrčala iza tog kombija! Kad ju je oborio, kuče je arlauknulo, kao i nesrećni vozač, ali i svi mi koji smo se zadesili tu. Ljudi koji su bili ispred prodavnice sjatili su se da pomognu. Djevojčica je bila živa, ali se vidjelo da je teško povrijeđena. Kasnije smo čuli da je umrla - priča potresena komšinica i dodaje da je Dunja nastradala maltene ispred svoje kuće.

- Ona živi blizu mjesta nesreće i redovno je ovdje šetala ljubimca. Živela je s roditeljima i sestrom. Vidjeli smo da su ostavili cvijeće i svijeću na mjestu Dunjinog stradanja - kaže komšinica.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.