"Jahorina ekonomski forum"

Višković upoznao predstavnike više zemalja o potencijalima Srpske

  • 24.04.2019. 13:14

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas na marginama "Jahorina ekonomskog foruma 2019" sa predstavnicima političkog i parlamentarnog života Italije, Njemačke, Belgije i Slovačke i informisao ih o potencijalima Srpske i mogućnostima ulaganja.

"Imali smo jedan otvoren sastanak i upoznao sam ih o mogućnostima Republike Srpske i šta Republika Srpska nudi u oblasti od poljoprivrede, drvoprerade, turizma, posebno banjskog i zimskog", rekao je Višković novinarima na Jahorini. 

Predsjednik Vlade je naglasio da je sagovornike informisao o ulaganjima Vlade Srpske na Jahorini i planovima za naredni period. 

"Pozvao sam ih da obavijeste privredne subjekte iz regija iz kojih dolaze da je Republika Srpska spremna da prihvati njihove investicije na našim prostorima", dodao je Višković. 

On je naglasio da su mu sagovornici uputili konkretne pozive da visoke delegacije Vlade Republike Srpske posjete njihove regije i razgovaraju sa tamošnjim privrednicima o mogućnostima koje Srpska nudi i kapacitetima kojima raspolaže. 

Višković će danas na "Jahorina ekonomskom forumu 2019" učestvovati na završnom panelu, u okviru kojeg će razgovarati sa privrednicima iz Srpske.
 

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм