Teslić

Vikend proveo u hotelu, pa otišao bez plaćanja

  • 12.02.2020. 11:26

Državljanin Hrvatske napustio je hotel u Tesliću, a da nije izmirio svoje obaveze, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

On je u hotelu boravio od petka do nedjelje, 7. do 9. februara, a dežurni tužilac Okružnog javnog užilaštva Doboj izjasnio se da je izvršeno krivično djelo prevara.

Policijskoj stanici Modriča juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana nepoznato lice u trgovinskom objektu u ovoj opštini platilo robu novčanicom u apoenu od 100 KM, za koju se sumnja da je falsifikovana.

Policijskoj stanici Petrovo juče je prijavljeno da je u prethodnih sedam dana na području ove opštine izvršena bespravna sječa šume.

Istog dana je Policijskoj stanici Derventa prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana na području ove opštine iz neobezbijeđenog pomoćnog objekta otuđeni motorna pila i električni alat, kao i da je na jednoj stambenoj zgradi uočena neovlaštena potrošnja električne energije.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je pet krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode. 

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.