MUP USK

Veliki požar u PRIHVATNOM CENTRU za migrante u Velikoj Kladuši VIDEO

  • 01.06.2019. 08:55

U velikom požaru koji je izbio jutros u prihvatnom centru za migrante u Velikoj Kladuši povrijeđeno je 29 lica, potvrdio je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

On je rekao da je požar izbio jutros u 6.30 časova u objektu Mirala u Velikoj Kladuši, koji se koristi kao privremeni prihvatni centar za nekoliko stotina migranata. 

"Povrijeđeno je 29 lica, ali za sada ne mogu govorit o stepenu povreda, dok ljekari ne pregledaju sve povrijeđene", rekao je Šiljdedić.

Prema njegovim riječima, nekima od povrijeđenih pomoć se ukazuje u Domu zdravlja u Velikoj Kladuši, dok su neki upućeni u Kantonalnu bolnicu u Bihaću. 

Na licu mjesta nalazi se veliki broj vatrogasaca koji gase požar. 

Prema nezvaničnim informacijama federalnih medija, uzrok požar je ljudska nepažnja, ali tačan uzrok biće poznat nakon uviđaja koji će biti obavljen nakon što požar bude lokalizovan i potpuno ugašen. 

Foto: Klix.ba

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.